Győzelem a rák felett - agykontrollal

Az alábbi esetek a "Hétköznapi csodák agykontrollal" és az "Újabb hétköznapi csodák agykontrollal" könyvekben lelhetők fel: http://www.agykontroll.hu/ingyenes-anyagok.

"Azt is elhatároztam, hogy rendbe szedem a régebben kialakult betegségeimet. Ahosszú évek alatt – talán az idegességtől – szép, nagy göb keletkezett a pajzsmirigyemben, ami nagyon zavart, mert állandóan úgy éreztem, hogy megfulladok. Képzeletbeli laboromban megoperáltam magamat, kitisztítottam a pajzsmirigyet, majd színes sugarakkal összenyomva a daganatot, elképzeltem, hogy az teljesen elmúlt, s már nem fulladok, és jól tudok aludni. Pár nap múlva már könnyen vettem a levegőt, s egyáltalán nemfulladtam! Nem kellett kórházba mennem, pedig már a beutalóm is megvolt."

"Férjem 24 éves volt, amikor hererákot állapítottak meg nála. Az orvosok nagy nyirokmirigyműtétet javasoltak (kb. 6 órás műtét, a mellkastól a medencecsontig középen felvágjáka testet, s kipucolják a nyirokcsomókat). őszintén szólva nem nagy bizalommal voltunk a műtét iránt, főleg amikor elmondták, hogy ezt követően még gyógyszeres és sugárkezelésre is szükség lesz. Mindketten alfába mentünk, s megkérdeztük tanácsadóinkat,hogy nekivágjunk-e a műtétnek. A válasz mindkettőnknél határozott nem volt. Nagy volt a rizikó, mert az orvosok műtét nélkül 6 hónapot adtak a férjemnek. Úgy döntöttünk, hogy mindketten nekiállunk programozni, s mellette a testkontrollszerint étkezni. Férjem egyetlen szem gyógyszert sem szedett be. A kontrollvizsgálatok mindig negatívak voltak. "

"35 éves lányomnál P 5-ös citológiai eredményt hoztak ki nőgyógyászati vizsgálatnál. Az orvos közölte, hogy rosszindulatú daganata van. A műtétig 10 nap állt rendelkezésünkre. Lányom maga is agykontrollos, ám rajta kívül még 15-en programoztunk érte. Képzeletbeli laboratóriumunkban végeztük a mentális kezelést. Tegnapelőtt mentünk a friss szövettani eredményért. A doktornő vizit közben meglátott minket a folyosón, és boldogan, szinte üvöltve közölte: Teljesen jó a lelet! Nem kell műtét!"

"Nőgyógyászati betegségemmel december 1-én, hazatérésemkor kezdtem foglalkozni. Két héten keresztül, napi 3 alkalommal gyógyítottam magam laborszintemen, tanácsadóim segítségével. A méhszájon kezdtem a gyógyítást. Elképzeltem, hogy a régi, beteg szövetet, mint egy szőnyegcsíkot feltekerem, s a helyére új, egészséges hámszövetet simítok és ragasztok, ami szépen odailleszkedik. Aztán a méhnyaki polipot próbáltam kiradírozni, de ez valahogy nem ment, mert mindig előtűnt egy ferde csík. Később, az orvosi vizsgálatnál értettem meg, hogy miért. Korábban, a szövettani vizsgálat mintavételekor a nőgyógyász eltávolította a polipot. Ezért én már csak a helyét próbáltam gyógyítani, csak a sebhelyet láthattam szintemen. A petefészek cisztáit (hólyagjait) úgy gyógyították tanácsadóim, hogy mindkét cisztába beleszúrtak 1-1 injekciós tűt, majd lassan leszívták azok folyadéktartalmát. Napról napra, egyre kevesebb volt a leszívni való, amíg egyszer csak úgy nem láttam, hogy nincs már semmi tennivaló. A méh miómáit bársonyos tapintású anyaggal faragtam le, s a hulladékot minden alkalommal fölporszívóztam. A gyógyított szerveket átitattam az élet vízével, és bedörzsöltem enyhet adó, gyógyító krémmel. Rendszeresen, naponta dolgozom a méhemen. Két héten keresztül azt képzeltem el, hogy oldószert juttatok be a miómákba, amitől annak tartalma fellazul, folyékonnyá válik, amit leszívatok. Az utóbbi időben más ötletem támadt. Apró lények, mint kis bányászok jönnek csákánnyal, lapáttal, gépekkel. Még lámpájuk is van! Kifejtik a daganatot, mint a bánya tartalmát, csillékre rakják és elszállítják. Addig dolgoznak, amíg a lámpájuk fénye át nem világítja a daganat hártyavékony, megmaradt falát, ami vékony, törékeny és száraz, s a porszívó így már könnyedén eltünteti. A daganat helyét csiszoló géppel elsimítják, mintha parkettát csiszolnának. Ezután jön az életvíz és a krém. 2 hét után úgy éreztem, hogy megkönnyebbült a hasam, nem volt már benne az a régi, lehúzó, rossz érzés. Tudtam, hogy meggyógyultam! Január első hetében visszamentem ellenőrzésre. Az eredmény: ép méhszáj, polip nincs, a ciszták eltűntek. A méhemben lévő miómák sokkal kisebbek lettek!"

agykontroll.jpg

"Tavaly decemberben orrmelléküreg-felvételre küldött háziorvosom. A röntgenképen a homloküregemben csontdaganatot, osteomát találtak. A gégész szakorvos véleményét a Kékgolyó utcában, az Onkológián, egyértelműen megerősítették, s azt mondták, meg kell műteni, mert a daganat nagyon sok problémát okozhat a jövőben. Nyaki gerincfelvétel is készült, ami meszesedést, kopást jelzett. Teljesen elkeseredtem, azt gondoltam, ez nem lehet igaz, hogy ennyi bajom legyen. A sírdogálás mellett szinte folyamatosan meditáltam is. Naponta 3-szor fél órát programoztam. Januárban mentem kontrollvizsgálatra. A baj megállapítása és a kontroll között a következő agykontrolltechnikákat alkalmaztam:
– Elmetükre-technika.
– A laborban (100-tól 1-ig visszaszámolós mélyítő gyakorlattal kiegészítve) lézerrel formáltam egyre kisebbre a röntgenfelvételen jól látható, gömbölyű daganatot. Nyakcsigolyáimat pedig kis, hegyes végű gépre csavart smirglivel kezdtem csiszolgatni. (A mészpornak még a szagát is éreztem!)
– Az agykontrollos Engi Laci tanácsára a továbbképző gyógyító tanfolyamon (Ultraszeminárium) tanult vízprogramozást is bevetettem, és rendszeresen ittam a mentálisan programozott, energetizált vizet. Szinte egyfolytában programoztam magam az ellenőrző vizsgálatig, és húgom, Jutka is gyógyított képzeletbeli laboratóriumában. A januári kontrollra már a délutáni rendelési idő kezdete előtt 1 órával odamentem. Ültem a padon, és ahogy közeledett a 3 óra, valami csodálatos boldogságérzés fogott el. Hirtelen mindkét röntgenleletet láttam lelki szemeim előtt, ahogy az orvosnő felcsípteti valamilyen táblára, és azt mondja: – Itt már nincs semmi! Eltűnt! Három órakor a gégész orvosnő nem akart röntgenre küldeni, de kérésemre végül is beleegyezett a kontrollfelvételbe. Az történt, amit elképzeltem! Behívott a röntgenorvosnő, feltette a két képet, és teljesen lázba jött, hogy az elváltozás eltűnt. Azonnal áttelefonált a gégészetre, hogy beszámoljon a meglepő változásról. Én meg csak röpködtem örömömben, és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy nem kell mű"

"1991 tavaszán állapították meg, hogy a leszálló vastagbélben polipom van. Mivel nem volt sürgős az elváltozás műtéti eltávolítása, ezért beiratkoztam az agykontrolltanfolyamra. A 2. napon tanult elmetükre-technikát azonnal alkalmazni kezdtem. Elképzeltem, hogy egy kis söprűvel lesöpröm a daganat tetejét, majd az egész bélszakaszt kitakarítom, egészen a végbélnyílásig. Vizualizáltam, hogy a lesöpört anyag a széklettel távozik. Napról napra kisebbnek érzékeltem a daganatot. Pár hét múlva lelki szemeimmel úgy láttam, hogy vastagbelem bélése már tökéletesen sima, egészséges. Azóta már 2 alkalommal is megröntgenezték a vastagbelemet, és a vizsgálat épp olyan egészségesnek mutatta, ahogy azt én lelki szemeimmel láttam."

"1995 novemberében végeztem el az agykontrolltanfolyamot. Férjemnek ekkor prosztatadaganata volt, csontáttétekkel. A 4. háti csigolyája összeroppant, melynek következményeként lábai lebénultak. ő azt mondta, hogy mindennek vége, föladta. Én nem. Éjszakai üzeneteimmel rávettem, hogy hallgasson rám. Kb. az 5. üzenet után mutatkozott a ráhatásom. 3 nap múlva megmozdult a lába ujja! Ez sikerült! Ekkor kiadta a kórház, hogy élete utolsó 2–3 hetét otthon tölthesse. Hazavittem, és továbbra is az éjszakai üzeneteimmel hatottam rá, nappal pedig napi 4 órát masszíroztam. Közben rábeszéltem, hogy idézze föl azt az érzést, amikor mozgott a lába, amikor még meg tudta feszíteni az izmait. Ez is sikerült! 4 hónap múlva a saját lábán ment a kontrollra, amin az orvosa és az ápolók ugyancsak meglepődtek... Ezután másfél évig még autót vezetett, letette a mankót. Majd újra mélypontra került. Mindkét veséjét kivezették, a nem működő hólyag vérzett, kómába esett 10 napra. Az orvosok ismét 1–2 hetet saccoltak földi életéből. Hazavittem, és újra dolgozni kezdtem rajta. Vérzése megszűnt, a laboromban is rendszeresen gyógyítottam. Ezután még 2 évig mankóval tudott járni. A rák azonban sajnos tovább dolgozott benne, s élete így 2000 áprilisában végül véget ért. Nagyon sajnálom és fáj, de mégis megnyugtat, hogy még 5 évet tudtam neki adni a földi életből, amit szívből köszönök az agykontrollnak. "

"Az ultrahangvizsgálatkor rosszindulatú daganatot találtak a májamban. Februártól júliusig kemoterápiás kezelést kaptam. Ez idő alatt napi 3–5 alkalommal azt programoztam az elmetükre-technikával, hogy a daganatok egyre kisebbek. A kezelések alatt, amikor a kemoterápiás szer az infúziós palackokból az ereimbe folyt, azt képzeltem el, hogy a vegyület pirosra festi a daganatsejteket, hogy az immunrendszerem katonái – a fehérvérsejtek – könnyen fölismerjék és izgalmas küzdelemben elpusztítsák őket. Képzeletemben természetesen mindig a fehérek győztek. Ennek következtében a kezelés végére már egyre kevesebb elpusztítandó, piros ellenséget találtam szintemen. Mi lett mindennek az eredménye? A 4 daganatból 2 teljesen eltűnt! A 4 cm-es 2,5 cm-re csökkent, a másik alig látszott. Az orvosom a kezelés folytatását javasolta. Ehelyett kértem 1 hónap haladékot. Naponta 5–6 alkalommal vizualizáltam az elmetükretechnikának megfelelően, hogy az orvosom vizsgál az ultrahanggal, és a végén ezt mondja: „Nem hiszem el, amit látok! Nincs itt semmi!” Pontosan így történt!!! A végén még hozzátette: „Nem tudom, mit csinált, de abba ne hagyja!” Említést érdemel még, hogy a kezelések alatt egyszer sem lettem rosszul!"

"Kétszer operáltak daganattal, harmadszorra, idén tavasszal, sugárkezelést kaptam. Ebben az időben nagyon jól tudtam használni a tanfolyamon tanultakat. Segített ebben Simonton doktor Gyógyító képzelet című, a Silva-módszerre épített, kitűnő könyve is, amit daganatos sorstársaimnak tiszta szívből ajánlok. A fehérvérsejtlovagok fergeteges rohamai képzeletemben lekaszabolták a jól felismerhető, szürkésrózsaszín daganatsejteket. Az elme tükrében a kontroll CT-t elemző 3 orvost képzeltem el, akik nem találták a daganatokat, és emiatt aztán gratuláltak nekem. Pontosan ez történt! Kezelőorvosom csodálkozott, hogy milyen kevés mellékhatással úsztam meg a sugárkezelést. Azóta is jól érzem magam."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyszamar.blog.hu/api/trackback/id/tr478326616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Aranyszamár

Aranyozott szamárság: okoskodástól a bölcsességig

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása